MIA-l -- A Magyar Internet Archívum levelezőcsoportja

 

MIA-l listáról

A web és más internetes források archiválása, egy Magyar Internet Archívum létrehozása iránt érdeklődők fóruma.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) MIA-l archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

MIA-l lista használata

- Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd a hozzászólásodat: mia-l@mek.oszk.hu.

- Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet. Ugyancsak ennek az oldalnak az alján lehet leiratkozni és ezzel eltávolítani a nyilvántartásból az adataidat.

- A feliratkozásoddal beleegyezel abba, hogy az e-mail címed bekerül a listát üzemeltető szerver adatbázisába.

- Az e-mail címeden és a neveden (amit nem kötelező megadni) kívül nem gyűjtünk és nem tárolunk semmilyen személyes adatot rólad.

- Nem adjuk el és nem adjuk tovább a neved és az e-mail címed. Utóbbit kizárólag arra használjuk, hogy eljuttassuk hozzád a listára érkező leveleket.

- Az általad a listára küldött leveleket megkapják a lista tagjai és bekerülnek a lista archívumába is. A leveleid fejlécében benne lesz az e-mail címed és a postafiókodhoz tartozó neved.

- A lista archívuma nem nyilvános, csak a tagok nézhetik meg, de ettől függetlenül a leveleidben személyes adatokat vagy egyéb, adatvédelmi szempontból érzékeny információt ne adj meg sem magadról, sem másokról!

- A taglista sem nyilvános, ehhez csak a lista adminisztrátora fér hozzá.

- További adatvédelmi kérdésekkel kapcsolatban a mekosztaly.oszk.hu szervert üzemeltető OSZK Adatvédelmi és jogi nyilatkozata az irányadó.

- A fel- és leiratkozással, a beállításokkal és más, a MIA-L listát érintő kérdésekkel kapcsolatban a lista moderátorától lehet segítséget kérni a mia-l-owner@listserv.niif.hu e-mail címen.


Feliratkozás a(z) MIA-l listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) MIA-l listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést kapsz, nehogy mások tudtod nélkül felírhassanak. Megerősítésed után feliratkozásod azonban csak a lista szerkesztőjének jóváhagyásával válik teljessé. A szerkesztő döntéséről e-mailben értesítünk. A lista továbbá egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
MIA-l lista tagjai
(A tagok listája csak a lista adminisztrátora számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a admin címedet és a jelszavadat:

Admin cím: Jelszó   

MIA-l listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


MIA-l listát működteti: mekdl at iif.hu, moldovan at oszk.hu
MIA-l adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
mek.oszk.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered